System producing gourmet vinegar in autor's kitchens
DOI:
https://doi.org/10.31908/grafias.v0i25.1384Keywords:
Industrial design, herbs, red wine, vinagerAbstract
Vinagret, the vinegar maker, generate a new idea of product for a new market, constitutes in an electrical product for gourmet restaurants or for fans who want it home.
This product has the necessary equipment to make vinegar from red wine, also gives the possibility to add flavor to the vinegar obtained according to the chef's preference, giving it another opportunity to spice up meals with a twist.
References
ICONTEC (1992). Norma técnica Colombiana. Recuperado el 2012, de http://es.scribd.com/doc/50120946/NTC2188
ICONTEC (2005). Norma sanitaria de manipulación de alimentos. Recuperado el 2012, de http://www.fondodepromocionturistica.com/docs/documentos/NTSUSNA007.pdf
INVIMA. (2008). Ministerio de la protección social. Recuperado el 2012, de http://www.invima.gov.co/Invima/nor matividad/docs_alimentos/resolucion_ 775_2008.pdf
Normatividad sector Alimentos Colombia (s.f.). Recuperado el 2011, de Normatividad sector Alimentos Colombia: http://rosdary.wordpress.com/normatividad-sanitaria-alimentos-colombiana/
Revista Cromos. (2009). El vino en Colombia. , Cromos 3.
Zambrano, E. (2008). Introduccion al diseño industrial. Colombia: La Silueta Ediciones.